foto 1Bár az építőipar területén belül az elmúlt évek statisztikái hanyatlást mutatnak, a TGP Kft. olyan szerencsés helyzetben van, hogy nálunk a mutatók inkább a növekedés felé mutatnak.

Azon helyzetünk többek köszönhető, mint a puszta szerencse, hiszen tevékenységeink állandó jellege mellett munkatársaink több éves szakértelme, valamint modern infrastruktúránk megléte biztosítja sikerességünket.

Az építőiparon belüli állandóan szükséges bontási és felújítási munkálatok mellett szaktanácsadási szolgáltatásaink, továbbá az olyan speciális kivitelezési munkálataink a legsikeresebbek, mint például a professzionális épület díszkivilágítás, a garanciális anti-plakát felületvédelem és a galambmentesítés. Utóbbiak kiváltképp a nagyvárosokban a legfontosabbak, hiszen azon kívül, hogy lehangoló látványt nyújtanak, sok esetben az egészségünkre is káros hatással bírnak.

 Ha Ön is a galambok kártékony hatásaitól szenved, vagy csak a szigetelését újítaná meg, keresse bátran kollégáinkat, akik az egyéni igényeknek is megfelelő, kedvező ajánlatokat adnak.