Galambmentesítés

Galambmentesítés

Európában számos galambfajjal találkozhatunk, így hazánkban is igen elterjedt ez a madárfaj. A különféle színekben pompázó állatok ékes képviselői a szabadságnak és a reménynek, már hosszú évszázadok óta. A parkok és terek rendszeres és talán elfogadott lakói az elemózsiáért visszatérő galambok. A házasságkötések kedvelt témája lett, amikor az ifjú házasokat szimbolizáló galambpárt engednek szabadon.

Jogosan tehetjük fel a kérdést; miért van szükség galambmentesítésre?

Sajnálatos módon ezek a szárnyas állatok túlságosan is elszaporodtak, főként a nagyvárosokban. Ez azért baj, mert a különféle köz-és magánterületeket ellepheti a galambürülék. A galambmentesítés célja, hogy a köz- és magánépületeket ne csúfítsa el a nem kívánatos fekália. A megnevezés durvaságának ellenére szó sincs drasztikus módszerekről. A galambmentesítés nem jár semmilyen környezetkárosítással!

Kiknek lehet szükségük az azonnali galambmentesítésre?

  • Iskoláknak, óvodáknak és bölcsődéknek. A gyermekek szempontjából még fontosabb, hogy semmilyen felesleges bakteriális fertőzésveszélynek ne legyenek kitéve, amikor is nem a megszokott családi környezetben tartózkodnak.
  • Egészségügyi intézményeknek, rendelőknek. A galambmentesítés elengedhetetlen ezeknél az intézményeknél.
  • Közintézményeknek, vállalkozásoknak.
  • Magánszemélyeknek.

Mit vállalunk mi; a TGP Kft. galambmentesítés esetén?

Galambmentesítéskor a galambok elleni teljes védelem kiépítésével foglalkozunk. A megrendeléstől egészen a kivitelezés végeztéig teljes igényességgel dolgozunk. Figyelembe vesszük megbízóink igényeit, hiszen számunkra az elégedett ügyfél a legfontosabb! Hívjon minket, és élje galambpiszok mentesen a mindennapjait!