Épületbontási munkák

épületbontási munkák

Lebontásra váró épület birtokában van és nem tudja, hogyan is fogjon hozzá? Egy családi ház, főleg egy romos épület szakszerű lebontása nem egyszerű és lényegtelen feladat. Épületbontási munkák esetében a pontos állapotfelmérés mellett ügyelni kell arra, hogy a környezet sértetlen maradjon, főleg ha sűrűn lakott területről van szó.

A nem megfelelően elvégzett épületbontási munkák balesetveszélyesek lehetnek, komoly testi sérülést és anyagi károkat is okozva ezzel. Nem elhanyagolhatóak a bontási költségek, melyek az egekig szökhetnek, ha nem megbízható vállalkozókba fekteti bizalmát.

Milyen épületbontási munkák kivitelezését vállaljuk megrendelésre?

Romos épületek bontását, melléképületek, és komplett családi házak bontását, illetve különböző betonszerkezetek bontását is vállaljuk. Az épületbontási munkák előzetes állapot felmérés után kezdődnek meg, hogy a lehető legeredményesebben kivitelezhessük a kívánt eredményt.

Hogyan is néznek ki az épületbontási munkák lépésekre szedve? Milyen munkafolyamatok vannak?

A legfontosabb elintézni való az épületbontási munkák megkezdése előtt; a szükséges bontási engedélyek beszerzése.

Ezután kerül sor a tetőszerkezet; illetve ha van; akkor a kémény szakszerű eltávolítására. Ezeknek az újrahasznosításáról is gondoskodunk, ügyfeleinknek nem kell ezzel bajlódnia.

Ezt követően eltávolítjuk a nyílászárókat, majd összeborítjuk a falakat és eltávolítjuk magát az alapzatot.

Az épületbontási munkák utolsó lépéseként tereprendezés következik.

Milyen eljárással történik az épületek bontása, akár speciális eseteknél?

Az épületek gépi- és kézi bontással kerülnek megsemmisítésre. Az épületbontási munkálatok során használunk többek között Doosan DX255LC láncos kotrót, JCB3CX kombinált kotró-rakodót és JCB4CX kotró-rakodó gépet is.