Épület díszkivilágítás

épület díszkivilágításAhogy este a városban sétálva körbetekintünk, szinte mindenhol találkozunk kivilágított épületekkel. Az épületek díszkivilágítása nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem kellően hangsúlyozza is az intézmények jelentőségét. Ugyanis ez által kiemelkednek a többi épület közül, felhívva magukra az emberek figyelmét.

Az épület díszkivilágítás nem egyszerű feladat? Megvan erre a megfelelő technikai háttér?

Épület díszkivilágítás esetén elengedhetetlenek a megfelelő világítástechnikai eszközök használata. Ezek sok esetben igen speciálisak és nem beszerezhetőek a sarki boltban. Épület díszkivilágításkor is fontos, hogy hozzáértő szakemberekkel végeztessük el a munka teljes egészét. Mivel komoly biztonsági előírásoknak is meg kell felelni, nem lehet csak úgy, megfelelő tervezés nélkül kivitelezni egy teljes épület díszkivilágítást.

Mi tartozik bele egy épület díszkivilágításába? A szolgáltatás teljeskörű?

Természetesen a megrendelők minden igényét figyelembe véve vállaljuk el közintézmények díszkivilágítási munkálatainak elvégzését. Ebbe beletartozik a tervezés, ami egy kidolgozott látványterven valósul meg. Mivel minden esetben a megrendelőink igényeit helyezzük előtérbe, a tervek jóváhagyása után kezdünk csak a tényleges épület díszkivilágítási munkákhoz. Az anyagbeszerzés is a mi feladatunk, semmilyen plusz nem terheli ügyfeleinket, nekik csak élvezni kell a végkifejletet.

Miért bízza ránk ezt a feladatot?

Sok éves szakmai tapasztalat és megannyi elégedett ügyfél bizonyítja munkáink sikerességét.

Megéri minket választani, hiszen itt tényleg az Ön igényeihez igazodva valósítjuk meg a ránk bízott feladatokat.

Keressen fel minket még ma, hogy valóra válthassuk elképzeléseit egyedi áron!